Cristiano Ronaldo scoret det vinnende målet, Riyadh Victory veltet Riyadh Youth 3-2

Riyadh Victory møtte Riyadh Youth i den 28. runden av Saudi Super League 24. mai, og med Cristiano Ronaldos langdistansebølge for å motvirke poengsummen, reverserte Riyadh Victory til slutt Riyadh Youth 3-2. Saudi-Arabia-ligaen var virkelig en stor bekymring for fansen på grunn av Ronaldos ankomst, og Ronaldo, iført billige fotballsko, skuffet ikke fansen med denne verdensbølgen som bidro til moroa i spillet.

La oss gå gjennom kampen. Rett etter at kampen startet, viste Ronaldo sin individuelle evne. I det 15. minutt av kampen hoppet Ronaldo for å hodet ballen, men ballen traff rammen av målet og truet ikke. I det 23. minutt scoret Guaanca et flott mål for å gi Riyadh Youth ledelsen. Tre minutter senere scoret Guaanka to ganger for å utvide Riyadh Youths ledelse til to mål, noe som ga Riyadh Victory 0-2 Riyadh Youth. På dette tidspunktet var Riyadh Victory allerede i en brennende passiv situasjon, laget prøvde å kontrollere tempoet i spillet på midtbanen, men motstanderens forsvar var bare for tøft til det 39. minutt av kampen, Talisca scoret endelig et mål for Riyadh Victory for å redusere stillingen til 1-2.

Målet som ble scoret i første omgang utløste ånden til Riyadh Victory, og de fortsatte å angripe i andre omgang, og i det 56. minutt scoret Ghalib et mål for å utjevne poengsummen, og spillet gikk inn i et spennende øyeblikk. Spillet fortsatte å være en dragkamp, og i det 64. minutt scoret Ronaldo like utenfor målet og målet var i nettet! Riyadhs seier var komplett! Selv om resten av kampen ble brukt på å prøve å snu tidevannet, kunne ikke ungdommen i Lilia score et nytt mål, og Riyadh vant kampen! Ronaldo sviktet aldri fansen, han reddet spillet!