Arsenal 2-0 Newcastle, bare ett poeng unna Manchester City

Arsenal, det andre rangerte laget i EPL, slo Newcastle 2-0 i den 35. runden av EPL 8. mai for å fortsette sin marsj mot EPL-tittelen. Denne kampen og de neste tre er veldig viktige for Arsenal hvis laget skal sprette tilbake og vinne ligatittelen. Etter denne kampen er de fortsatt ett poeng bak Manchester City med en kamp igjen å spille. Med de nåværende poengene er Manchester City og Arsenal allerede låst i Champions League for neste sesong.

La oss gå gjennom kampen. I begynnelsen av kampen scoret Newcastle nesten, Murphy i et billige fotballsko fra høyre side av boksen traff stolpen og spratt av stangen, og Newcastle fikk straffe i det 7. minutt, men det ble senere kansellert. Den første ballen i nettet kom i det 14. minutt av kampen da Erdgau mottok en pasning fra Jorginho og skjøt et skudd i nettet fra boksen for å gi det besøkende Arsenal en 1-0-ledelse. I det 20. minutt ble Martinellis lave skudd fra høyre side av boksen parert, og i det 23. minutt ble Sarkars skudd parert, og Arsenal gikk glipp av en rekke gode muligheter. Arsenal avsluttet halvlegen med en ledelse på ett mål. I andre omgang gikk det sakte å endre poengsummen da begge keeperne ofte kastet seg på ballen til det 72. minutt, da Martinelli krysset ballen i boksen og Schar strakte foten for å blokkere ballen i eget mål, og utilsiktet satte opp et selvmål!

Gjennom hele kampen var Newcastle Uniteds angrep veldig aggressivt og fanget Arsenals offensive og defensive systemer på vakt, og var til og med litt passive på banen. Men heldigvis var Arsenal heldig nok til å få et nøkkelmål og en assist fra et illevarslende mål, og fikk tre verdifulle poeng og gjorde Premier League mer spennende i sluttfasen, og ser frem til neste forestilling av Arsenal og Manchester City!