Al-Nassr FC eliminert av Al-Ain Club

I den andre etappen av AFC Champions League-kvartfinalen møtte Al-Nassr FC Al-Ain hjemme. Etter en hard kamp var det vanskelig å avgjøre vinneren. I den siste straffesparkkonkurransen vant Al-Ain 3-1 og 7-5. Totalscore eliminerte verten Al-Nassr FC og avanserte med suksess.
I første runde utfordret Al-Nassr FC UAE-laget Al-Ain på bortebane og tapte 0-1 for motstanderen. Som favoritt til tittelen fikk Al-Nassr FC en nedgang i første runde. Totalt antall poeng av de to kampene ble fortsatt beseiret av Al. -Ain, jeg kan bare si at det er synd at Ronaldo ikke har noen sjanse til å komme inn i AFC Champions League billige fotballsko.
I det 28. minutt av første omgang sendte Kaku en assist til Rahimi, som dyttet målet.Dommeren mente først at det var et ugyldig mål, noe som fikk Al-Nassr FC til å puste lettet ut, men endret senere avgjørelsen etter VAR Ballen fungerte og Al-Ain tok ledelsen.

I det 45. minutt sendte Palacios et gjennomspill til Rahimi, og Rahimi lyktes i å presse ballen.Du leste riktig, Rahimi scoret to ganger for Al-Ain Football Club for å utvide scoringen. Etter 45+5 minutter passerte Mane keeper Eisa og sendte ballen til mål.Ghareeb presset seg inn i nettet for å hjelpe Al-Nassr med å gjenvinne en seier.
I andre halvdel av kampen viste Al-Nassr FC sitt ønske om å komme tilbake og vinne. I det 51. minutt sparket Otávio ballen til Eisa, og ballen falt i nettet etter refraksjon.På dette tidspunktet var det utlignet med Al-Ain med 2-2. I det 72. minutt tok Telles frispark og scoret direkte for å hjelpe Al-Nassr med å oppnå ledelsen.
Kampen gikk på overtid. Målvakten til Al-Nassr gjorde en feil i redningen og ble enkelt scoret av Al-Ains Shamsi, stillingen var 3-3. I det 117. minutt tok Ronaldo et straffespark og Al-Nassr FC ledet Al-Ain 4-3.
Totalresultatet mellom de to sidene kom til 4-4, som var uavgjort. Kampen gikk inn i den avgjørende fasen av straffesparkkonkurransen. Al-Ain scoret 7 straffekast og eliminerte til slutt Al-Nassr FC 5-7.