Mbappe scorer to ganger da PSG slo Lille

I den 24. runden av Ligue 1-sesongen 2022-23 slo Paris Saint-Germain Lille med knepent 4-3, og avsluttet en 3-kamps tapsrekke i alle konkurranser og vant sin første seier i de siste 4 kampene. Neymar gjorde en god pasning, men ble skadet i andre omgang. Mbappe, som hadde på seg en mbappe sneakers, scoret et herlig mål. I det 87. minutt scoret han to ganger for å utligne. Messi scoret et frispark i det 95. minutt.

Før denne kampen hadde Paris Saint-Germain gått på tre kampers tapsrekke i den franske cupen, franske Ligue 1 og Champions League. Lagets status har blitt mye stilt spørsmål ved og kritisert. En viktig faktor for Paris Saint-Germains siste dårlige rekord er skader. I denne kampen klarte ikke lagets viktigste høyreback Ashraf og kaptein Marchinhos å spille, noe som fortsatte å legge press på Paris sitt allerede ustabile forsvar.

Paris Saint-Germains første seier på nesten 4 kamper var opprinnelig noe å feire, men Neymar, som hadde på seg en Nike HyperVenom Phantom, ble skadet i kampen. Dette er utvilsomt dårlige nyheter for Paris Saint-Germain! Fordi Paris vil starte en nøkkelkamp med Bayern i andre runde av Champions Leagues 1/8-finale! Hvis Neymar er skadet i 2-3 uker, kan han gå glipp av denne viktige kampen. Og selv om han kan komme seg fra skade i tide, er tilstanden hans etter Jiushus kamp fortsatt et spørsmål. Hva tenker du om dette? Kommentarer er velkomne nedenfor!