Real Madrid taper mot Villarreal i 28. runde av La Liga

I den 28. runden av La Liga spilte Real Madrid mot Libertadores, men tapte 2-3 mot Libertadores. 5 mål i kampen var mye moro for fansen å se på, og den etterlengtede Karim Benzema presterte ikke så bra i denne kampen, i det minste sammenlignet med hans tidligere forestillinger.

Det første målet i kampen kom i det 16. minutt da Marco Asensios innlegg fra midten traff en lagkamerat og spratt i mål, et ganske morsomt mål, men Real Madrid tok ledelsen med 1-0. Det andre målet kom i det 39. minutt, scoret av Libyanarel, for å avgjøre kampen. Det var Samuel Chukwueze som smatt forbi en Real Madrid-stopp i boksen og scoret med et spark for å gjøre kampen 1-1.

Det tredje målet kom i det 48. minutt da Vinicius også krysset ballen i boksen og deretter skjøt i mål for å gi Real Madrid en 2-1-fordel. Det fjerde målet kom i det 70. minutt da Morales scoret med to scoringer, noe som ga laget hans et poeng tilbake og uavgjort, men med ingen tid på klokken og ingen poeng på resultattavlen var Libertadores i bedre form og scoret igjen i det 80. minutt, igjen fra et langdistanseskudd av Samuel Chukwueze. Real Madrid tapte 2-3.

Faktisk viser dette spillet at Real Madrids form ikke er så god, selv om de så langt har nådd kvartfinalen og snart vil møte Chelsea, men etter denne kamptilstanden føler mange at Real Madrid er mer sannsynlig å vinne, men Chelseas nylige form er også god, og til og med spådde at Real Madrid vil bli stengt ute, vet ikke hvem som vil ha flere sjanser til å vinne i kampen 13. april, de to lagene. Kom og kjøp en fotballsko Adidas Nemeziz Messi fra nettstedet vårt og se kampen sammen.