Strategisk analyse av Argentina vs Kroatia

Argentina møter Kroatia i Qatar-VM-semifinalen. Å møte Argentina, som har prestert bra i dette verdensmesterskapet, kan Kroatia skape nok et mirakel?

Argentinas største fordel i dette VM ligger også i midtbaneposisjonen. I denne kampen kan Kroatias midtbanefordel bli undertrykt av motstanderen. Sammen med det faktum at Argentinas spiss Messi er i en veldig god tilstand, er det ikke lett for Kroatia å få nok en clean sheet. Derfor må Kroatia fortsatt fokusere på å forbedre offensiven. Prestasjonen til Petkovic, som hadde på seg en billige fotballsko, var spesielt avgjørende. Han kom fra benken mot Brasil og kan starte denne kampen. I tillegg er Argentina veldig gode på lave og flate baller. De har fortsatt mange scoringsmuligheter når de møter høye defensive lag. Når de møter Kroatia må de være forsiktige med høyhøydeballer.

Kroatias evne til å score mål av en enkelt soldat er ikke sterk. Fotballen deres er den generelle spillestilen. De er flinke til å ta motstanderen på overtid, slite ut motstanderens fysiske styrke og vinne på straffespark. Semifinalemotstanderen Argentina må ha sett dette, og vil ikke lenger dra seg inn i en ufordelaktig situasjon som Brasil. Derfor kan Kroatia endre taktikk i denne kampen og fokusere på Messi, som har på seg en fotballsko Adidas Nemeziz Messi. Ikke la Argentina gå inn i sin egen rytme, og hindre strengt tatt at Argentina tar starten.

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *