Ronaldo blir ambassadør for verdensmesterskapet

Ifølge rapportene er Cristiano Ronaldo, som går i billige fotballsko, i ferd med å signere en syvårskontrakt med det saudiske superliga-laget Riyadh Victory. Kontrakten vil bli delt inn i to faser. Den første fasen Ronaldo vil spille for Riyadh frem til sommeren 2025. I den andre fasen etter 2025 vil Ronaldo fungere som ambassadør for Saudi-Arabia, Egypt og Hellas for i fellesskap å by på verdensmesterskapet i 2030. Det er rapportert at Ronaldo selv er veldig interessert i denne kontrakten fordi så lenge budet er vellykket, kan det i stor grad hjelpe Ronaldo til å slå mange rekorder. For øyeblikket er det svært sannsynlig at Ronaldo drar til Saudi-Arabia for å signere denne kontrakten.

Ronaldo er i en veldig pinlig situasjon nå. Klubben ble tvangsavsluttet av Manchester United for å gå tilbake til fritt spillerom, og Gonzalo Ramos erstattet startposisjonen på landslaget, og nå er ingen klubb i de fem store ligaene villige til å overta Ronaldo. Den saudiske giganten Riyadh Victory er den eneste klubben som nylig ga et tilbud til Ronaldo. De to partene har kommunisert i en måned. For øyeblikket vil Ronaldo sannsynligvis bli med på laget i nær fremtid.

Før dette hadde den saudiske klubben Riyadh Victory gjort det klart at den ønsket å signere Ronaldo. På det tidspunktet var Ronaldo fortsatt i Manchester United, og Riyadh Victory tilbød en to og et halvt års kontrakt med en årslønn på 200 millioner euro. Men på det tidspunktet ønsket Ronaldo fortsatt å bli i de fem store ligaene, så han takket nei til seieren i Riyadh. Men ifølge de siste rapportene har han takket ja til invitasjonen til Riyadh Victory, og Ronaldo, som har på seg en fotballsko Adidas Nemeziz Messi, har kommet til en grunnleggende avtale med Riyadh Victory. Ronaldos årslønn vil imidlertid ikke nå de overdrevne 200 millioner euro, og den er fortsatt under forhandlinger.

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *