Paris slo Nantes 4-2 hjemme, Messi og Mbappe scoret begge!

5.mars 2023, den 26. runden i Ligue 1, i første omgang åpnet Messi rekorden, Ajamu scoret et selvmål, deretter scoret Blas og Ghanago et mål hver, Paris uavgjort 2-2 med Nantes ved halvtid. I andre omgang hjalp Mbappe Danilo Pereira med å bryte gjennom målet, deretter scoret Mbappe et mål, og Marquinhos trakk seg fra skade. Paris beseiret til slutt Nantes 4-2 på hjemmebane, og ledet midlertidig Ligue 1 med 11 poeng.

Messi høstet det 799. karrieremålet, 800 karrieremål, et skritt unna målet, kort tid etter målet viste FIFA et bilde av Messi, og med teksten: i tillegg til verdens beste, hvem kan det ellers være? Den offisielle direkte teksten komplimenterer både bekreftelsen av Messi og den kraftige desinformasjonen av den forrige delen av publikums innvendinger mot det offisielle utvalget. Denne dagen av stor betydning gjorde Argentina-trøya med Messis navn nr. 10 og fotballsko Adidas Nemeziz Messi til en storselger.

Mbappe, som hadde på seg den billige fotballsko, ble kronet til Paris ‘toppscorer gjennom tidene med 201 mål. Etter kampen sendte Messi ut en sosial dynamikk som sa: “Tre poeng for hånden! Gratulerer til Mbappe med å ha slått rekorden!” Mbappe svarte deretter med tre hjerter for å uttrykke sin takknemlighet til Messi. Fansen med et hjerte skal føle den stilltiende forståelsen mellom Messi og Mbappe, litt Ronaldinho til Messi som betyr.

Et spill, noen få glade, noen få triste, dessverre Marquinhos skade, det er nyheter som kan mangle for å spille Bayern, Paris vil bruke en fire-back-formasjon. Noen nettbrukere sa spøkefullt, Paris disse forsvarerne som er fraværende, gir alle en følelse av gode nyheter. Har du noen mening om Paris-forsvarere? Velkommen til å legge igjen kommentarene dine.