Manchester City tapte 0-2 for Southampton og gikk glipp av semifinalen

I kvartfinalen i den engelske ligacupen utfordret Manchester City Southampton på bortebane. I første omgang bidro Sekou Mara og Djenepo scoret et mål. I andre omgang gjorde ingen av lagene noen prestasjoner. Til slutt bommet Manchester City Southampton 0-2.

I det 23. minutt snappet Leyanko, som hadde på seg en Nike HyperVenom Phantom, en pasning fra Sergio Gomez og avanserte inn i 16-meteren med en diagonal pasning. Secu Mara dyttet ballen og scoret. Southampton ledet 1-0! I det 28. minutt slo Lavia en direktepasning, Ortega gjorde en feil i posisjonen sin, og Djenepo scoret med en superlang rekkevidde høyrefotlob fra midten av frontbanen. Southampton utvidet scoringen, 2-0! Etter pause lå Manchester City under 0-2.

De to sidene har møtt hverandre 80 ganger i forskjellige konkurranser. Manchester City har 33 seire, 22 uavgjorte og 25 tap. De har scoret 125 mål og sluppet inn 102 mål. Blant dem har de spilt mot hverandre 5 ganger i den engelske ligacupen. Manchester City har 1 seier, 2 uavgjorte og 2 tap. Sist gang de to lagene møttes i ligacupen var i 1/8-finalen i sesongen 2019/20, da Manchester City eliminerte Southampton 3-1.

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *