Manchester United sikter mot Ramos etter å ha gått glipp av Jacques signering

Manchester United planla opprinnelig å signere Gakpo fra PSV i sommer, men valgte da å signere Anthony, noe som kostet dem 85 millioner pund. United har til hensikt å gjøre nye grep i overgangsvinduet i januar. Liverpool overrasket imidlertid PSV med en avtale på 50 millioner pund for Gakpo, så United vendte blikket mot Benfica-spissen Gonzalo Ramos, som har på seg en billige fotballsko.

Det er underforstått at Ten Hags nåværende mål er å signere Ramos. Portugal-spissen, som scoret hat-trick mot Sveits i verdenscupen tidligere denne måneden, har en frigjøringsklausul på €120 millioner (£103 millioner) i sin nåværende kontrakt, med 21-åringen som spiller i Premier League denne sesongen Benfica er i fantastisk form, og har scoret 9 mål i ligaen så langt.

Rapporter sier imidlertid at United vil bli tvunget til en låneavtale på overgangsmarkedet i januar ettersom Glazers fortsetter å presse på for å selge klubben. Atletico Madrid-spissen Felix, som har på seg en fotballsko Adidas Nemeziz Messi, er et alternativ for Manchester United, inkludert Chelsea-vingen Pulisic er også under vurdering av Manchester United.

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *