Chelsea 1-0 Crystal Palace for å avslutte tre kampers tapsrekke

Chelsea er vert for Crystal Palace i den 20. runden av Premier League. Begge lag scoret 0-0 i første omgang. I andre omgang kom Ziyech, som hadde på seg en Nike HyperVenom Phantom, over Haverts og scoret det eneste målet. Chelsea slo Crystal Palace 1-0, og avsluttet sin taprekke på tre kamper i alle konkurranser, og vant også sin første seier i 2023. Chelsea denne sesongen har slitt med alvorlige skader, og lagets rekord har falt jevnt og trutt. I de siste 8 kampene i ulike konkurranser har Chelsea 1 seier, 1 uavgjort og 6 tap.

Etter åpningen hadde de to lagene gjensidig angrep og forsvar. Etter hvert som kampen skred frem, utnyttet Chelsea gradvis feltet. I første omgang av kampen scoret ingen av lagene. I det 64. minutt scoret endelig Chelsea et mål, Ziyech sendte en assist, og Haverts scoret med en heading for å hjelpe Chelsea med å ta ledelsen. Til slutt beseiret Chelsea Crystal Palace 1-0 og innledet en lenge tapt seier.

Før denne kampen led Chelsea en ny tapsrekke på tre kamper i Premier League og FA-cupen. I denne kampen startet Chelseas nye hjelpemiddel Badia Siler i en billige fotballsko og innledet sin debut i Chelsea. Mens kampen pågikk, annonserte en annen ny Chelsea-hjelper, Mudrick, offisielt at han ble med. Før kampen holdt Chelsea minneaktiviteter for Vialli, en kjent spiller i lagets historie for ikke lenge siden.

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *