Bayern München går videre til kvartfinale i DFB-Pokal

I tredje runde av den tyske cupen utfordret Bayern München Mainz på banen. I de første 17 minuttene sendte Cancelo, som nettopp hadde sluttet seg til Bayern, en assist på høyresiden og flankerte ballen i en fotballsko Adidas Predator. Musiala, Sane og Alphonso Davies scoret hvert sitt mål i den påfølgende kampen, mens Mainz-trener Bo Svensson og spiller Haker alle ble utvist. Til slutt beseiret Bayern Mainz 4-0 og gikk videre til neste runde i den tyske cupen.

Mot Bayern med 3 uavgjorte uavgjorte på rad i Bundesliga, fullførte denne DFB-cupen mot Mainz en vanvittig eksplosjon. Den nytilkomne Cancelo assisterte Schupomoting med å score og åpnet opptakten til Bayerns vanvittige målmodus. Deretter slo Musiala og Sane seg sammen for å score 3-0 i første omgang for å avslutte kampens spenning. I andre omgang scoret Alphonso Davis, ikledd en fotballsko herre, nok et mål. Til slutt eliminerte Bayern sine motstandere 4-0 og gikk videre til neste runde. Til første seier på de siste 4 kampene.

Med denne flotte seieren avsluttet Bayern ikke bare den pinlige trekningen på tre kamper, men enda viktigere, det tillot spillerne å gjenvinne selvtilliten, noe som vil hjelpe dem å befeste posisjonen som Bundesliga-lederen ytterligere. Bayern har fortsatt to Bundesliga-kamper å spille før den første etappen av Champions League mot Paris, og ser frem til Cancelos videre integrering i laget. Bare på denne måten kan Bayern ha større sjanse til å vinne i Champions League!

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *